مدیر کل بهزیستی فارس گفت :
افراد دارای معلولیت,فرزندان شبه خانواده ,دانشجویان و دانش آموزان تحت پوشش ,بانوان سرپرست خانوار,کارکنان مراکز تحت نظارت و کارمندان سازمان و خانواده های ایشان می توانند تا هفتم تیرماه آثار خود را به دبیرخانه همایش در بهزیستی فارس ارسال کنند.
هوشیار افزود آثار رده سنی بزرگسال در قالب شعر و دل نوشته و در گروه سنی کودک و نوجوان (زیر ۱۸ سال)در قالب شعر دل نوشته و نقاشی دریافت میگردد و هر شرکت کننده می تواند حداکثر ۳ اثر به دبیرخانه همایش ارسال نماید.
دبیربرگزاری همایش ادبیات عاشورایی با بیان این که توانمند سازی معنوی جامعه هدف معزز بهزیستی, تغییر نگرش نسبت به توانمندی های جامعه هدف
و اثبات این موضوع که معلولیت محدودیت نیست هدف اصلی اجرای این همایش است
گفت : در همایش سال گذشته۲۶۷ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه همایش در بهزیستی فارس ارسال شد که از این تعداد ۱۶۵ اثر در رده سنی بزرگسالان و ۱۰۲ اثر در رده سنی کودک و نوجوان بوده است.












نظر شما